LØRDAG HVER DAG. 

LØRDAG ER EN DEILIG DAG. DET ER EN EKSTRA HYGGELIG DAG. OM MAN ER PÅ JOBB, HAR FRI, TAR EN BYTUR, DRAR PÅ BÅTTUR, SKITUR, I MARKA, RYDDER OG VASKER HUSET ELLER BARE SLAPPER AV HJEMME ER LØRDAG EN EGEN FØLELSE. 

 
Vår bestselger Lena  er bakt m.....

Vår bestselgerLena er bakt m.....

Tradisjon

Alt er ferskbakt etter gamle tradisjoner med enkle og gode råvarer, og laget for hånd med mye kjærlighet og kunnskap. Vi har bare rent mel i posen. Her brukes ingen ferdigmikser eller lettvinte løsninger. Vi tror på gode råvarer og god tid. Det gir nydelig bakverk, som er verd å vente på. Ved å bruke lite gjær og lang hevetid får de gode aromaene tid til å sette seg. Det er dette som gir brødene den gode smaken. Brødene bakes ferdig i steinovn, noe som gjør at de blir ekstra saftige og smakfulle med sprø skorpe.

 
 

DRØMMEN

BAKERIET

 

Drømmen var å skape en café med en god og avslappende atmosfære. En café med eget bakeri, konditori og catering og ekte varer. En plass med mange inntrykk og et spesielt uttrykk – en drømmeplass! I 2007 startet Åkki Lidi og Lena Lauvsland Drømmeplassen i Stumpf-gården i Skippergata 26 i Kristiansand. Drømmen ble virkelighet.

Bakverk med sjel ble eltet frem i bakeriet, som ligger rett innenfor kafeen, og slik har det fortsatt. Lukten av nybakte boller og ferskkvernet kaffe møter deg når du kommer inn døra

 

Åkki Lidi
Gründer

 
Donec consectetur, odio eget porta varius, orci mauris viverra ante, eget egestas turpis sapien vel orci. 

Donec consectetur, odio eget porta varius, orci mauris viverra ante, eget egestas turpis sapien vel orci.